Kendall Jenner, de nieuwe Cara Delevingne?

Gepubliceerd op 24 Februari 2014 door Isabelle Vander Heyde
Kendall Jenner, de nieuwe Cara Delevingne?

CaraZe heeft alles: eindeloze benen, prachtige reeënogen en de juiste connecties. Ze heeft niets: een gebrek aan privacy, een hoop vooroordelen en een familienaam die overal spot opwekt. Zoom op Kendall Jenner, jonge Kardashian telg en opkomend topmodel. 

Wie had gedacht dat de welgevormde Kardashian clan plots een frêle gazelle zou voorbrengen? Kendall was nog maar een kleuter toen de beroemde show rond haar familie van start ging, het begin van een ongekende reality hit waarin zij zonder al te veel inbreng meedraaide. Door de jaren heen zag het publiek haar voor de camera’s veranderen in een mooie zwaan, eentje die steeds vaker diezelfde camera’s probeerde te ontvluchten.

Sinds kort probeert Jenner het als model. Het lijkt erop dat ze haar ticket uit de „reality onderwereld” heeft ontdekt en richting it-girl sferen evolueert. De voorbij modeweken zagen we haar overal -op en naast de catwalk- opduiken, haar Instagram account rivaliseert qua populariteit met die van Cara Delevingne en Rihanna, en steeds meer gevestigde namen lijken haar te omarmen.

Kendall Jenner, de nieuwe Cara Delevingne? 

1/
 Onherkenbaar op de catwalk bij Marc Jacobs. marc jacobs

2/
Jenner mocht tijdens New York Fashion Week haar avonturen delen op de Instagram van het Britse Love Magazine.

Schermafbeelding 2014-02-21 om 12.50.05 

3/
Front row én gezellig naast Anna Wintour bij Topshop Unique.

Schermafbeelding 2014-02-21 om 12.51.21 

4/
Op de catwalk voor Giles Deacon

Giles1 Giles2 

5/
Met Harry Styles, volgens de tabloids haar nieuwe love interest. Zeiden ze ooit niet hetzelfde over Cara…?

Harry 

6/

In W Magazine, voor de lens van Mert Alas en Marcus Piggott. W magazine mert marcus

7/
Met kleine zus Kylie, de perfecte sidekick, in Marie Claire Mexico. Marie Claire

De twee brengen binnenkort een boek uit -een dystopische roman over een tweeling die probeert te overleven in een futuristische wereld. Niet meteen het typische romannetje... De zussen ontwierpen ook een schoenen- en tassencollectie voor Steve Madden.

8/

Dé grote vraag: zal zij de felbegeerde Vogue cover van grote zus Kim Kardashian stelen? Op haar instagram account postte de 18-jarige alvast deze selfie, genomen op een ongeïdentificeerde Vogue shoot. Sorry Kim...

Vogue