Deze wereldster kocht een zwangere, dakloze fan een huis!

Gepubliceerd op 28 December 2017 door Maxine Detaellenaere
Deze wereldster kocht een zwangere, dakloze fan een huis!

De Amerikaanse popprinses met een reputatie hielp een zwangere fan een woning te kopen. Daar krijgen we nu toch wel een warm gevoel van.

Stephanie, al jarenlang een grote fan van Taylor Swift, deelde haar hartverwarmende verhaal op The Swift Life, de gloednieuwe app van de zangeres.

Taylor Swift als reddende engel

De gelukkige fan schreef: "Ik heb lang getwijfeld of ik dit verhaal zou posten. Nu heb ik eindelijk besloten om te vertellen wat Taylor voor mij deed. Wat velen onder jullie niet weten is dat ik dakloos was tijdens 8 maanden van mijn zwangerschap.

Kort gezegd, ons eerste appartement werd afgekeurd wegens gezondheids- en veiligheidsredenen. Daardoor raakten we alles kwijt. Daarenboven verloor mijn vriend zijn job. Mijn moeder vertelde dit aan Taylor en vroeg haar enkel om me speciaal te laten voelen op het concert in Manchester. Na het optreden nam Taylor ons mee backstage, en vertelde ze mij: 'Stephanie, je bent al lang in mijn leven en je hebt mij nog nooit om iets gevraagd. Je kon dat gedaan hebben en ik ging je geholpen hebben, maar dat deed je niet. Je moeder vertelde mij jouw situatie.'

Toen zei Taylor dat ze me het bedrag van het concert wou teruggeven. Maar wat ze echt deed, was ons helpen om een huis te kopen, en alle benodigdheden voor mijn baby. Ze vertelde mij: 'Ik wil dat je kan genieten van je dochtertje, en dat je je geen zorgen hoeft te maken over al deze dingen'."

De zangeres staat al langer bekend om haar grote hart, maar dit verhaal spant wel de kroon. Misschien verdient La Swift dan toch niet haar - naar eigen zeggen - slechte reputatie.