Fashion news: wat je vandaag moet weten

Geüpdatet op 21 Februari 2014 door Isabelle Vander Heyde
Fashion news: wat je vandaag moet weten

fashion newsNicola Formichetti cast een invalide model, opnieuw speculaties rond Sex and the City en het Modemuseum Hasselt viert feest. 

Nicola Formichetti zet zijn creatieve revolutie verder bij Diesel. De designer lanceerde zonet zijn nieuwste campagne, opnieuw op poten gezet volgens het #dieselreboot principe. Via sociale media ronselde hij bijzondere modellen, zoals de invalide blogster Jillian Mercado. Onder het motto “we are connected” geven Mercado en haar collega-modellen het beste van zichzelf. “Deze mensen zijn visueel, fysisch en mentaal verbonden via denim. Het draait dit seizoen rond de gemeenschap, de groep, de stam,” aldus de ontwerper aan WWD.

Daar zijn ze weer, de speculaties rond een derde Sex and the City film. Sarah Jessica Parker en Kristin Davies lieten eerder al weten pro te zijn, nu smijt Michael Patrick King, de producer van de iconische show, olie op het vuur: “SJP en ik hebben nog een laatste hoofdstuk te vertellen, het verhaal is nog niet af. Of dat in een film gebeurt, hangt van heel veel mensen af, maar het speelt alvast in mijn hoofd.” Benieuwd wat dat laatste avontuur precies inhoudt.

Ryan Reynolds treedt in de aantrekkelijke voetsporen van zijn vrouw Blake: hij mag zich officieel een L’Oréal gezicht noemen. De 37-jarige acteur leent zijn trekken voortaan  aan de campagnes van L’Oréal Paris Men Expert. De familie Reynolds-Lively is het duidelijk waard op beautyvlak…

Extra feestelijke expo in het Modemuseum Hasselt. Vanaf 1 maart kan je er Collectie 02(5) bekijken, een tentoonstelling die het 25-jarige bestaan van het vzw Vrienden van het Modemuseum Hasselt viert. Een kwarteeuw verzamelwoede, dat leverde een ware modeschat op  en die kan je bij deze gaan bewonderen. Meer dan 17,000 stukken stijlgeschiedenis: het kan je een namiddag zoet houden. Klik hier voor meer info.

DIESEL_SS14_AD-DPS_R2_STAGE1-6 res