5x IKEA items voor de perfecte deco

Geüpdatet op 20 Februari 2018 door ELLE België
5x IKEA items voor de perfecte deco

Tijdens onze ELLE x IKEA Xmas Challenge, kozen jullie massaal voor de kerstdecoratie vol lichtjes van déco-expert en scenograaf Séverine Somers.

Séverine kwam naar de redactie om de allermooiste kerstboom te installeren. Het resultaat? Een prachtig kersttafereel om bij weg te dromen. Zijden kerstbloemen, transparante en zilveren kerstballen, papieren huisjes, een krans om alles nog schitterender te maken en als final touch: gouden koekjesvormen (ja, inderdaad, degenen die wij gebruiken om koekjes in de juiste vorm te krijgen). Alles integraal van bij IKEA.

Séverine is jullie niet vergeten! Ze geeft ook jullie inspiratie om een prachtige kersttafel samen te stellen. Jullie gasten zullen niet weten wat er gebeurt. Haar belangrijkste tip is: go all the way! Haar basismateriaal? Een sterke dosis creativiteit en enkele eenvoudige elementen die je kan vinden bij IKEA: OFANTLIGT witte borden, VINTER vaas/kandelaar, FLIMRA champagneglazen, LOTS spiegels en enkele FEJKA valse kerstbomen.

Het resultaat ? Feeërieke, stralende, chique en inspirerende kerstdecoratie!
Een laatste tip van de expert : als de gekte voorbij is, vergeet dan niet al je materiaal mooi op te bergen en de kerstverlichting netjes terug op de rollen om volgend jaar een catastrofe te vermijden.

ELLE x IKEA wensen jullie alvast spetterende eindejaarsfeesten toe!

Ontdek de volledige shopping list van Séverine Somers voor de Xmas challenge hier.

Dit artikel werd opgesteld in samenwerking met IKEA.