Cookanista theeblend voor Café Couture

Gepubliceerd op 20 Februari 2014 door Cookanista
Cookanista theeblend voor Café Couture

Cafecouturecookanista

Hallo, ik ben Kim, twintiger en ik schrijf, droom, Tweet en Instagram over (gezond) eten en mooie (keuken) spullen. Ik probeer zo goed en zo kwaad mogelijk op een biologische & ecologische manier door het leven te gaan. Een zwak voor chefs met een hoog rock ‘n roll-gehalte en mijn liefde voor desserts staat bovenaan mijn culinair paspoort.

Het is zover! Na maanden kiezen, proeven en ruiken is ze er, de Cookanista thee voor Café Couture! Champagne (of liever thee)! Eerst & vooral een welgemeende dankuwel voor deze fantastische samenwerking aan Pieter van Café Couture, Cathy van Autajon Labels & Joeri van Xian Agency! En nu toasten maar! :)

Je kon de zoektocht naar mijn theeblend voor Café Couture hier en hier al uitgebreid volgen en ondertussen is het etiket ook helemaal klaar. Ik ben er zo blij mee! De thee smaakt volledig zoals ik ze in gedachten had en het etiket sluit zo mooi aan bij de look & feel van mijn blog, je hoort het al, ik loop op wolkjes! :)

De smaak van de thee is heerlijk zacht en toegankelijk voor iedereen, "de pure eenvoud van deze fijne witte thee wordt omringd door de zachtheid van honing, de pittigheid van gember, het zoete van de aardbei en de lichte zurigheid van de appel. Een thee die heerlijk in harmonie is en bovendien ook nog eens wonderen doet voor de huid dankzij de antiverouderingseffecten van witte thee!" Ik heb er ondertussen een kleine verslaving aan overgehouden ;)

Cookanistacafecouture1

 

Het etiket is gemaakt in samenwerking met de fantastische mensen van Autajon Labels, ze zijn echt super creatief geweest en het was echt heerlijk om met hen samen te werken, deze mensen weten echt waar ze mee bezig zijn! Het etiket is gedrukt op een witte, satijnstof en het grijs is een zilver dat verandert naargelang de lichtschakering. Bovendien lijkt dit etiket verdacht veel op dat van Ermenegildo Zegna, hoe cool is dat! :)

IMG_2123

 

Enfin, ik ben echt super gelukkig en ik hoop dat jullie dat ook worden als jullie hem proeven! :) Dat kun je trouwens vanaf vandaag in de Café Couture webshop of winkel in Hopland. En bij 3 gelukkige lezers valt er misschien binnenkort een pakje in de bus want ik mag enkele blikjes Cookanista by Café Couture thee weggeven! :) Het enige wat je daarvoor moet doen is een mailtje sturen (voor 28/2) naar kim@cookanista.be met de 5 ingrediënten van mijn theeblend voor Café Couture en even de Facebookpagina van Cookanista & Café Couture liken.

"Think outside the teabag, drink loose tea"