Fashion news: wat je vandaag moet weten

Gepubliceerd op 19 Februari 2014 door Isabelle Vander Heyde
Fashion news: wat je vandaag moet weten

fashion newsUitstekend/vreselijk (hang af van je standpunt) nieuws uit Hollywood: Adam Brody en Leighton Meester zijn... getrouwd! Verder ook robots op de modeweken, een nieuwe lijn voor de Kardashians en een eigen label voor Rihanna. Als dat maar goed afloopt. 

Wilde plannen bij Fendi, wiens wintercollectie morgen in Milaan wordt geshowd. Niet alleen een hoopje zorgvuldig geselecteerde mode-insiders, ook een aantal drones zullen het defilé bijwonen. Vliegende camera-robots dus, een première in de modewereld. Bedoeling is de show vanuit een 360° perspectief te brengen, zowel van boven als beneden, en kijkers over de hele wereld live te laten meegenieten. Een nieuwe stap in de digitalisering van mode.

Ze zijn niet overal welkom, maar zelfs hun grootste tegenstanders moeten het hen nageven: de verschillende kledinglijnen van de gezusters Kardashian doen het goed. Zo goed zelfs, dat ze nu een lijn voor baby’s uitbrengen. Vanaf 15 maart kunnen fans bij de Amerikaanse keten Babies R Us terecht voor de 30-delige collectie “stijlvolle en comfortabele” kinderkleren, zo klinkt het op WWD. Kindermode is geen onbekend terrein voor de beroemde reality clan, die in een vorig, anoniemer leven reeds een tweetal kinderwinkels uitbaatte.

Ook Rihanna heeft de ontwerpkriebels te pakken. De ster gaf de Britse Vogue te kennen binnenkort haar eigen label te willen lanceren. De populaire capsulecollecties met River Island en Armani jeans bewijzen naar eigen zeggen haar designtalent, veel meer is er over de plannen niet bekend. Binnenkort dus denim strings en crop tops met Rihanna’s naam op het etiket?

Nieuws uit Hollywood, waar druk wordt gespeculeerd over de burgerlijke staat van Adam Brody en Leighton Meester. De populaire TV-sterren zouden stiekem in het huwelijksbootje zijn gestapt. Het feit dat Brody tegenwoordig mét trouwring wordt gespot en dat niet probeert te verbergen, lijkt het nieuws te bevestigen. De wereld is een echtelijk verbonden sterrenkoppel rijker…