Dit Victoria’s Secret-model weigert haar kleren nog uit te trekken

Gepubliceerd op 11 December 2017 door Maxine Detaellenaere
Dit Victoria’s Secret-model weigert haar kleren nog uit te trekken

Adriana Lima maakte op Instagram een opmerkelijk statement door te stellen dat ze niet langer in sexy lingerie wil te zien zijn op social media.

Het Braziliaanse ondergoedmodel vertelt in haar post dat ze heeft ingezien dat het 'fysiek en mentaal ongezond is voor vrouwen om zich in een bepaald stereotype te wurmen dat wordt opgelegd door social media, de modesector en de maatschappij'.

Langst werkende VS-engel

Een wel heel verrassende zet voor de 36-jarige, die al jarenlang een uithangsbord is voor het Amerikaanse lingeriemerk Victoria's Secret. Zo sierde Lima al 18 keer de catwalk tijdens de jaarlijkse, bombastische modeshow en mag ze zich dan ook de langst werkende Angel noemen.

Victoria's Secret ligt al langer onder vuur. Zeker in een tijd waar de #metoo-beweging een duidelijke mentaliteitsshift aankondigt, lijkt een decadente modeshow waar überslanke modellen in glitterende niemendalletjes over de catwalk paraderen niet meer van deze tijd. Maar nu is het dus de eerste keer dat een Angel zelf dit aankaart.

https://www.instagram.com/p/BcfbxASB6jK/?taken-by=adrianalima

Het ziet er dus naar uit dat de Victoria's Secret-show die enkele weken geleden plaatsvond in Shanghai de laatste keer was voor de ravissante brunette. Daarom maakten we een overzicht van haar meest spectaculaire looks doorheen de jaren: