Zien: De prachtigste rode loperoutfits op de British Fashion Awards 2017

Gepubliceerd op 5 December 2017 door Maxine Detaellenaere
Zien: De prachtigste rode loperoutfits op de British Fashion Awards 2017British Fashion Awards

Gisteren vonden de British Fashion Awards plaats in de Royal Albert Hall te Londen. Tijdens dit stijlvolle evenement viert de British Fashion Council grote talenten en rijzende sterren uit de modesector. 

Onze landgenoot Raf Simons kreeg de prestigieuze Designer of the Year Award, voor zijn werk bij Calvin Klein. Eerder dit jaar mocht de Neerpeltenaar al de CFDA-award voor zijn mannen- én vrouwenlijn ontvangen in New York en ook tijdens de allereerste Belgian Fashion Awards sleepte hij de Designer of the Year-prijs in de wacht.

Eerbetoon aan Azzedine Alaïa

De Fashion Awards brachten dit jaar ook hulde aan de onverwacht overleden topontwerper Azzedine Alaïa. Supermodel Naomi Campbells eerbetoon aan de Tunesiër vormde het emotionele hoogtepunt van de avond. "Azzedine was een beschermer, een leraar, een zoeker en een verdediger van al het goede en positieve in de wereld", aldus Campbell.

Verder vielen onder meer ook make-up artist Pat McGrath, en ontwerpers Donatella Versace (Versace), Maria Grazia Chiuri (Dior) en Christopher Bailey (Burberry) in de prijzen.

Benieuwd naar de rodeloperoutfits die de crème de la crème van de Britse modewereld aantrokken? Dit zijn de allermooiste outfits van de sterren.

Psst... Krijg je maar niet genoeg van glamoureuze galajurken? Bekijk dan ook de schitterende rode loperlooks op de MTV Awards 2017