Deze armband helpt de droom waar te maken van een ernstig ziek meisje

Gepubliceerd op 30 November 2017 door Maxine Detaellenaere
Deze armband helpt de droom waar te maken van een ernstig ziek meisje

Een mooi sierraad waar een prachtig en hartverwarmend project achter schuilt. Thea Jewelry  werkt samen met Make A Wish South Belgium om een klein meisje van drie erg gelukkig te maken. Hoe kan jij helpen?

Make a Wish Belgium South  is een organisatie die zich tot doel stelt de dromen van ernstig zieke kinderen te realiseren. Ieder jaar laat de organisatie de droom van 120 kindjes uitkomen door hen te laten zwemmen met dolfijnen, hun idool te ontmoeten of een vlucht te maken in een sportvliegtuigje,...

5 december is niet alleen de vooravond van Sinterklaas, maar ook de internationale dag van de vrijwilliger. Voor deze gelegenheid besloot Emilie Duchêne, die al jaren Make a Wish Belgium South steunt, te helpen de wens van één van deze kindjes te laten uitkomen.

Daarom zal een macramé armband in koningsblauw, dezelfde kleur als het logo van de organisatie, als limited edition verkocht worden van 5 tot 24 december. Het sierraad draagt de boodschap van de vereniging, 'wish', in zilver of in verguld in rosé goud en kost € 150 euro (klik op de link om de armand te kopen).

Met het opgehaalde geld wordt de wens van een meisje van drie gerealiseerd, die ervan droomt om samen met haar mama naar Disneyland Parijs te gaan.