IN BEELD: de mooiste looks van de Victoria’s Secret show

Gepubliceerd op 21 November 2017 door Laure Vandendaele
IN BEELD: de mooiste looks van de Victoria’s Secret show

Gigi Hadid was er niet, maar dat kon de pret in tijdens het Victoria's Secret defilé in Shanghai niet bederven. Naar goede gewoonte werd het een spetterende show vol overdaad, veren, sexy niemendalletjes en vleugels. Naast kleppers als Bella Hadid, Karlie Kloss en Candice Swanepoel maakte ook het Brusselse model Leila Nda haar opwachting. 

Dit jaar streek het Victoria's Secret circus - de meest spectaculaire lingerieshow ter wereld - neer voor het eerst neer in Shanghai. Onder meer Karlie Kloss, Bella Hadid, Candice Swanepoel, Adriana Lima en Alessandra Ambrosio paradeerden in sexy outfits over het podium. Van die laatste wordt trouwens gefluisterd dat dit haar laatste defilé was. Misschien kan haar plaatsje ingenomen worden door de Brusselse Leila Nda? De 26-jarige werd speciaal voor deze show geselecteerd om stukken uit de Pink-lijn van het Amerikaanse lingerielabel te showen. Iets minder vlot ging het bij Ming Xi die door de onmogelijke combinatie van een lange, wapperende sleep en torenhoge hakken ten val kwam. Gelukkig stak collega Gizele Oliveira snel een helpende hand toe. Handig om zo'n reddende engel in de buurt te hebben.

Verbannen

Gigi Hadid was er niet (het model wordt van racisme beschuldigd nadat ze een filmpje waarin ze een Buddha beeldje met spleetogen imiteerde op Instagram deelde) en dus ging zusje Bella met alle aandacht lopen. Haar zusje liet zich van haar meest smiley kant zien nadat ze vorig jaar bakken kritiek over zich heen kreeg omdat ze te stuurs kijkend over de catwalk paradeerde. Ook Katy Perry kreeg geen toestemming om het land binnen te mogen. Harry Styles en Miguel waren er wel om de boel muzikaal op te vrolijken.

Meer diversiteit

Hoewel gebrek aan diversiteit op de catwalk een heikel punt is in de modewereld, brachten de bookers van het defilé heel wat nationaliteiten samen. Op de catwalk van Victoria's Secret was nooit eerder zoveel diversiteit te zien. En buikspieren. Want waar de modellen tot enkele seizoenen geleden nog met billen en borsten pronkten, waren atletische, perfect afgetrainde lichamen de norm. Naast diverse nationaliteiten en kleuren, hadden we eindelijk eens graag wat meer diverse lichaamstypes gezien. Want iedereen moet toch iedere ochtend een propere onderbroek aan?