Dit is veruit de meest sexy samenwerking van 2017

Gepubliceerd op 14 November 2017 door Maxine Detaellenaere
Dit is veruit de meest sexy samenwerking van 2017

De lieflijke engeltjes van Victoria's Secret krijgen een brutaal kantje.

Laat het aan wunderkind Olivier Rousteing om als eerste high fashion modeontwerper samen te werken met het lingerielabel der engelen, Victoria's Secret. Had je al een Balmain x H&M in je kast hangen, dan kan je binnenkort ook een bijpassend lingeriesetje aan.

FROM PINK TO PUNK. #VSxBALMAIN. ‪11.29.17‬ @victoriassecret @olivier_rousteing

A post shared by BALMAIN (@balmain) on

Glam Punk

De Fransman met de vlijmscherpe jukbeenderen creëerde verschillende punk-looks met de kenmerkende sassy attitude van Balmain. Codewoorden voor de collectie zijn - weinig verrassend - studs, metaal, zwart en roze, en héél wat bling.

Het is niet de eerste kennismaking tussen Rousteing en Victoria's Secret. Zo interviewde hij enkele jaren terug de Angels backstage tijdens de jaarlijkse show. Verschillende Victoria' Secret-modellen duiken ook geregeld op de Balmain-catwalk op en in zijn Girl Squad/ Balmain Army. Zo is hij thick as thieves met de Hadids, de Kardashians en de Jenners.

Je kan de sexy outfitjes bewonderen tijdens Victoria's Secret-show die wordt uitgezonden op 29/11. Ook de performers zullen dit jaar gegarandeerd vonken geven, want deze aartsrivalen zullen het podium delen.