Zo zag Kim K.’s decadente babyfeestje er uit!

Gepubliceerd op 13 November 2017 door Maxine Detaellenaere
Zo zag Kim K.’s decadente babyfeestje er uit!

Bloemen, taart en héél veel roze!

Kimye verwacht binnenkort een derde kindje en besloot dit groots te vieren met een baby shower om u tegen te zeggen. De sterren lieten onder meer een half bos kersenbloesems aanrukken voor de heuglijke gebeurtenis. Op het over the top theepartijtje waren uiteraard enkele beroemde zussen van de partij. Ook model Chrissy Teigen maakte haar opwachting op het event.

Geen babybuikjes

Kim zelf zag er erg sexy uit in een zachtgrijze tube top en lange, aansluitende rok. Zus Khloe straalde in een schattig jurkje en pumps in slangenprint. Al enkele maanden doen geruchten de ronde dat de jongste Kardashian-zus zwanger zou zijn. Een babybuikje viel echter hoegenaamd niet te bespeuren in de lieflijke outfit.

Kim, nooit schuw van wat schaamteloze zelfpromotie, gaf haar gasten als afscheidscadeau één van haar drie nieuwe parfums: Crystal Gardenia, Crystal Gardenia Citrus en Crystal Gardenia Oud. Voor de liefhebbers, de geuren zijn vanaf deze woensdag te verkrijgen via kkwfragrance.com.

Kim blijft een bezige bij, want naast haar beautylijn en parfums lanceerde ze zonet een nieuwe app die de Shazam van de mode moet worden.