Deze aartsrivalen delen een podium tijdens de Victoria’s Secret-show

Gepubliceerd op 8 November 2017 door Maxine Detaellenaere
Deze aartsrivalen delen een podium tijdens de Victoria’s Secret-show

Spektakel gegarandeerd!

Het gonst al een tijdje van de geruchten over wie zal optreden tijdens de Victoria's Secret-show dit jaar. Volgens verschillende bronnen zal popidool Taylor Swift opnieuw het sexy evenement met haar aanwezigheid verblijden. Maar nu dook een document op waarin staat dat niemand minder dan Swifts arch nemesis Katy Perry binnenkort ook een tripje naar het Verre Oosten heeft gepland. Zou het kunnen dat Taytay en Katy samen op het podium zullen verschijnen? De definitieve namen van de performers worden één dezer dagen gelost, dus nog even in spanning afwachten!

taylor swift katy perry victoria's secret-show

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beroemde ex-lover

Om het nog extra juicy te maken, wordt ook de naam van zanger Harry Styles genoemd als mogelijke performer. De Britse popster was ooit het vriendje van La Swift. Hij diende zelfs als inspiratie voor haar hit I Know You Were Trouble. Wij zijn alvast benieuwd hoe Joe Alwyn, het huidige vriendje van Taylor, op het nieuws reageert.

Dit jaar kan je de meest extravagante lingerieoutfits - en wie weet een regelrechte cat fight - de revue zien passeren op dinsdag 28 november. Zet de popcorn alvast al klaar!