Kim Kardashian heeft – weer eens – groot nieuws

Gepubliceerd op 26 Oktober 2017 door Laure Vandendaele
Kim Kardashian heeft – weer eens – groot nieuws

So you guys, Kim Kardashian heeft weer eens een nieuwtje aan te kondigen. En er zit een geurtje aan.

Kim Kardashian brengt volgende maand namelijk een gloednieuw parfum op de markt. So what? Dat deed ze in het verleden al maar liefst zeven keer! Dat is waar, maar het is de eerste keer dat de 37-jarige realityster een parfum onder haar eigen cosmeticalijn KKW Beauty uitbrengt.

Flashback to my first fragrance launch

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

Mevrouw West hintte een paar dagen geleden al naar haar parfumimperium door een foto van haar allereerste parfumlancering uit 2009 te posten. Het nieuwe geurtje wordt 15 november verwacht en aan de eerste campagnefoto te zien, ligt de stijl helemaal in de lijn met haar nieuwe, sobere esthetiek. Opvallend: Kim is op de foto's te zien met haar signature ravenzwarte haren. Betekent dit dat haar blonde periode er weer opzit? Zeker nu ook moeder Kris Jenner als blondje door het leven gaat?

De teasers met poederroze kristallen doen vermoeden dat het we het materiaal en kleur ook in het flesje en de packaging zullen terugzien. Over hoe de geur precies zal ruiken, is voorlopig nog niets bekend maar we houden jullie uiteraard op de hoogte!

Tijd voor een trip down perfume memory lane! Wat was jouw favoriete flesje?

 

www.kkwfragrance.com