Op restaurant bij je thuis: ELLE’s favorieten op take it easy in Antwerpen

Geüpdatet op 26 Februari 2018 door Sima Safi
Op restaurant bij je thuis: ELLE’s favorieten op take it easy in Antwerpen

Ko'Uzi

Zodra je de creatieve sushi van Ko'Uzi geproefd hebt, begrijp je onmiddellijk waarom Ko'Uzi zo hoog aangeschreven staat bij foodies en sushi lovers. Ceviche van kingfish, chilli en koriander; gegrilde zalm met milde sojasaus en echte wasabi of tartaar tonijn met basilicum, olijfolie en crispy quinoa... Elke creatie is een culinair kunstwerkje. In het geval van Ko'Uzi is kiezen altijd een beetje verliezen.

Leopoldplaats 12, 2000 Antwerpen, kouzi.be

Bon Bini

Bonbini_Take_it_easy_food_Restaurant

Zuiderse fusion met vakantiegevoel: bij Bon Bini eet je eenhapje van de wereld in een tropisch decor. De specialiteit van Bon Bini zijn gevulde tortilla's naar keuze, exotische stoofpotjes en een uitgebreid assortiment aan tapas met een tex mex touch.

Paardenmarkt 72, 2000 Antwerpen, bon-bini

Orso Pizzeria

orso_Take_it_easy_food_Restaurant

Of toch een pizza? Maar wat voor een! Orso Pizzeria doet elke pizza verbleken en geeft een gastronomische twist aan de Italiaanse klassieker en serveert ook antipasti om duimen en vingers bij af te likken. Wat dacht je van pizza Napoli (tomaat-mozzarella-ansjovis-kappertjes), Carpaccio (tomaat-mozzarella-carpaccio van rundsvlees-ruccola) of Orso (tomaat-buffelmozzarella-kerstomaatjes-Italiaanse gerookte ham-ruccola)? Bestel ze lekker allemaal en maak er een gezellig vriendenbuffet van! Buon appetito!

Grote Beerstraat 46, 2018 Antwerpen, orsopizzeria.be