ZIEN: zwangere Kate Middleton danst met beertje Paddington

Geüpdatet op 17 Oktober 2017 door Laure Vandendaele
ZIEN: zwangere Kate Middleton danst met beertje Paddington

Daar is de lente, daar is de zon en daar is een gloednieuw prinsje of prinsesje!

Kate Middleton stelt het goed. Zo goed zelfs dat de hertogin van Cambridge zich na een periode van extreme misselijkheid weer aan een dansje waagt. In tegenstelling tot haar wereldberoemde schoonmoeder Diana walst Middleton niet rond in de armen van een sexy acteur (<3 John Travolta) maar in die van het aaibare beertje Paddington. Niet meteen sexy, maar wel even schattig.

ZIEN: zwangere Kate Middleton danst met beertje Paddington - 1
In 1985 waagde prinses Diana zich aan een dansje met acteur John Travolta

 

Middleton liet zich door de beroemde Britse beer tot een dansje verleiden in het Paddington metrostation waar zij en haar prins de cast van de nieuwe berenfilm mochten ontmoeten. Hoewel zowel prins George en zijn zusje Charlotte dol zijn op de beer, waren ze niet aanwezig tijdens het danspartijtje van hun moeder.

Datum bekend

Anderhalve maand nadat Kensington Palace Kate's derde zwangerschap officieel bevestigde, maakte de officiële instantie gisteren bekend wanneer we het nieuwe prinsje of prinsesje mogen verwachten. "De hertog en hertogin van Cambridge zijn verheugd met de komst van hun nieuwe baby in april 2018" liet het Britse hof gisteren via Twitter weten. Nog een vijftal maanden zwangerschapsoutfits kijken dus. Voor Kate met een nieuw ensemble in het publiek verschijnt, kunnen we nog eens terugblikken op vestimentaire hoogtepuntjes uit zwangerschap 1 en 2.

Een dansende Kate, hoe ziet dat eruit? Klik op onderstaande foto voor een paar swingende plaatjes.