Ontdek de mannen die leven voor hun passie

Geüpdatet op 20 Februari 2018 door ELLE België
Ontdek de mannen die leven voor hun passie

“Y” is het parfum van een generatie mannen die weten dat alles mogelijk is. Mannen die allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben: zichzelf realiseren en zich zelfs overtreffen. Wij ontmoetten zo vijf exemplaren die alles uit het leven halen en zich volledig aan hun passie wijden.

Wij waren ook meteen gecharmeerd door deze creatieve jongens met lef. Zij gaan tot het uiterste en dragen hun waarden verbeten uit. Zij laten zich erdoor inspireren, luisteren ernaar, omringen zich ermee en trachten ze met succes te verwezenlijken.

Dat is wat landschapsfotograaf Michiel Pieters, dj Makasi met een zwak voor plaatjes, stuntman Cédric Dumont, dj en hitmaker Henri PFR, en chef-kok Nick Bril met elkaar gemeen hebben.

Het ELLE Team koos hen uit om gestalte te geven aan de wereld van “Y”, het nieuwe herenparfum van Yves Saint Laurent met een video die je onderaan dit artikel vindt.

Deze mannen hebben immers eenzelfde visie op passie. Zij incarneren de kracht en energie van hun generatie. Deze mannen komen vooruit, drukken hun spoor en stellen zich vragen. Zij zijn nieuwsgierig van aard en vragen zichzelf voortdurend af hoe en waarom ze nog beter zouden kunnen doen.

Het zijn vastberaden kerels die een intens leven leiden … Net zoals “Y”.

Ontdek de mannen die leven voor hun passie - 1

“Y” is een statement dat iets zegt over de helden van nu. Een heldere substantie vol licht, krachtig en sensueel.

Zoals zij …