Fashion news: wat je vandaag moet weten

Gepubliceerd op 11 Februari 2014 door Isabelle Vander Heyde
Fashion news: wat je vandaag moet weten

fashion newsEen hit voor Kanye West, al had hij het zelf niet zien aankomen... 

Teleurstelling voor Victoria Beckham fans. De ontwerpster zou gisteren, in navolging van haar defilé op zondag, haar lijn Victoria, Victoria Beckham presenteren op de New Yorkse modeweek. Een presentatie die ze echter op het nippertje af heeft gezegd. “Nog niet af”, klinkt het officieel. Een echte perfectionist, Mrs. Beckham!

Proficiat Peter Pilotto! De capsulecollectie die het label voor Target ontwierp en waarvan een deel wordt verkocht op Net-a-Porter is de best verkopende samenwerking ooit op de webshop. Sinds de collectie zondagochtend online ging, vloog er een uur lang elke seconde een stuk over de digitale toonbank. Zelfs grote namen als Christopher Kane en Karl Lagerfeld deden het niet zo goed.

Ook Kanye West zit in goede papieren. Hoewel de rapper zijn samenwerking met Nike enkele maanden geleden stopzette wegens “creatieve verschillen” (lees: botsende ego’s), is het label nog steeds in het bezit van enkele originele West ontwerpen. Zo ook de Red October sneaker, die zondag zonder waarschuwing in de webshop van het label werd gezet. Binnen de tien minuten bleek het stuk uitverkocht te zijn, waarna wanhopige fans zich tot eBay richtten. Nu komt het grote nieuws: ondertussen staat de teller voor een paar sneakers, origineel verkocht aan 245 dollar, op 6000 pound! Misschien moet West toch maar op de collab terugkomen…