Khloe Kardashian in verwachting van eerste kindje

Gepubliceerd op 27 September 2017 door Laure Vandendaele
Khloe Kardashian in verwachting van eerste kindje

Keeping Up With The Kardashians is een voltijdse baan geworden. Volgens geruchten zou nu ook Khloe Kardashian haar eerst kindje verwachten.

Khloe Kardashian is zwanger. Het lijkt een  nieuwsbommetje (in de wereld van gossip en celebs, weliswaar) maar gezien het tempo waarmee de zwangerschapsaankondigingen binnen de familie elkaar opvolgden, zat het er eigenlijk aan te komen. Khloe liet de afgelopen maanden al een paar keer vallen dat zij en vriendje Tristan Thomspon klaar zijn voor het ouderschap. In de seizoensfinale deelde ze met de kijkers dat de met de pil was gestopt, in juni volgde dan de veelbesproken reeks polaroids met het onderschrift 'Mom + Dad'.

khloe kardashian zwanger baby tristan thompson
Eerste hint in juni?

Klaar voor het moederschap

Helemaal officieel is het nieuws natuurlijk nog niet. Net zoals bij de vermeende zwangerschap van halfzusje Kylie Jenner moet de gespecialiseerde pers het doen met citaten van 'vrienden van' en 'goede bronnen'. Die zeggen echter wel dat Khloe en Tristan dolgelukkig zijn met de komst van hun eerste kind. Ook zou Khloe zich sinds haar relatie met basketbalspeler Tristan Thompson pas echt klaar voelen voor het moederschap.

Tweede baby

Khloe en de 26-jarige Tristan leerden elkaar in september 2016 kennen tijdens een blind date. De vonk sloeg meteen over maar het koppel hield hun relatie een paar maanden verborgen voor het grote publiek. In juni, op Khloe's 33ste verjaardag maakte de romantische polaroids een einde aan de speculaties. Een beetje drama ligt bij de Kardashians altijd op de loer en dat is in dit geval niet anders. Zo heeft Thompson al een negen maand oude zoon met ex-vriendin Jordy Craig. Thompson begon een relatie met Klhoe toen zijn ex-vriendin zes maanden zwanger was. Dit zou meteen ook een van de redenen zijn waarom Khloe en Tristan pas nu met het nieuws naar buiten komen.

Babyboom

Nu ook Khloe zwanger zou zijn, is er sprake van een heuse babyboom binnen de beroemde familie. Zus Kim verwacht begin volgend jaar haar derde kindje met echtgenoot Kanye West. Wegens gezondheidsproblemen zal het meisje via een draagmoeder het levenslicht zien. Vorige vrijdag brak het internet pas echt toen bekend raakte dat Kylie Jenner zou zijn van vriendje Travis Scott. Het nieuws is een week later nog steeds niet officieel bevestigd. Een publiciteitsstunt? Een manier om de aandacht van Kim en Khloe af te leiden? Wie weet. Toch komt het momager Kris Jenner op de vooravond van de tiende verjaardag van  'Keeping Up  With the Kardashian vast goed uit. 'The Devil works hard, but Kris Jenner works harder!'

 

Our 10 year anniversary special airs Sunday night 9/8c on E! #KeepItKardashian #KUWTK

Een bericht gedeeld door Khloé (@khloekardashian) op