Deze juwelenlijn is Frozen-fans op het lijf geschreven

Geüpdatet op 20 June 2019 door Laure Vandendaele
Deze juwelenlijn is Frozen-fans op het lijf geschreven

Al is er voor iedere Disney-liefhebber wel iets te vinden in deze juwelenlijn. 

Legally Blonde-ster Elle Woods wist het al: niets verkeerd met bedelarmbandjes. Het Deense juwelenmerk Pandora staat al jaren bekend om de met de hand afgewerkte charms in alle kleuren, vormen en thema's.
Dit najaar vonden de ontwerpers inspiratie bij de vrienden uit het Magic Kingdom wat resulteerde in een vrolijke Disney-collectie. Iconen en Mickey en Minnie duiken meermaals op, zo zijn er de schattige schoentjes en strik van Minnie en mochten ook de oren van Mickey niet ontbreken.

Elsa en co

Fans van Frozen vinden ook hun gading. Zo komen de iconische jurken van Elsa en Anna terug in een gestileerde dangle, een subtiele knipoog naar de Disney-heldinnen. Ook de vrolijke Olaf mag niet ontbreken. Zijn immer glimlachende gezicht is vereeuwigd op een winterse bedel. Ook fans van Mulan en Bambi komen hun geliefde tekenfilmfiguren tegen in de collectie.

 

Disney bedeltjes, 59 euro. Vanaf 5 oktober verkrijgbaar in de boetieks en via www.pandora.net Het bedeltje van Olaf wordt in november aan de collectie toegevoegd.