WATCH: De Lady Gaga docu staat nù op Netflix

Gepubliceerd op 22 September 2017 door Claire
WATCH: De Lady Gaga docu staat nù op Netflix

Little Monsters die nog treuren om het uitgestelde concert van Lady Gaga in Antwerpen krijgen alvast een troostprijs van Netflix, want die lanceert vandaag haar openhartige documentaire 'Gaga: Five Foot Two'. 

Het zijn moeilijke tijden voor fans van Lady Gaga. Want omwille van aanhoudende gezondheidsproblemen heeft die beslist heeft haar Europese tour - en dus ook haar concert in Antwerpen - met een half jaar uit te stellen. Maar wat die gezondheidsproblemen precies zijn - en veel (véél!) meer - ontdek je in de gloednieuwe Netflix-documentaire, die focust op het leven van Gaga naast het podium.

WATCH: De Lady Gaga docu staat nù op Netflix - 1

Regisseur Chris Mourkabel volgde Stefani Germanotta (de echte naam van de New Yorkse zangeres) een jaar lang, van de studio - tijdens de opnames van haar laatste plaat 'Joanne' - tot in de ziekenhuiskamer, waar ze behandeld wordt voor fibromyalgie, een ziekte die zorgt voor (soms helse) pijnen in de spieren en het bindweefsel. Wat meteen verklaart waarom ze op 1 oktober niet al dansend op het podium van het Sportpaleis zal verschijnen.

WATCH: De Lady Gaga docu staat nù op Netflix - 3

Mourkabel laat je even meekijken in het echte leven van Stefani Germanotta, toont dat een wereldster ook last heeft van liefdesverdriet en eenzaamheid en geeft je een klein beetje een idee van hoe crazy het moet zijn om Lady Gaga te zijn.