Dit is het favoriete Belgische label van Bella Hadid

Geüpdatet op 19 februari 2018 door Isabelle
Dit is het favoriete Belgische label van Bella Hadid

Bella Hadid is onze nieuwe modeheld. Nadat ze zusje Gigi vorige week voor een pijnlijke blooper behoedde, helpt ze nu ook een Belgisch label op de kaart te zetten.

We verkochten geen gebakken lucht toen we het Belgische Leo de voorbije zomer tot dé one to watch van ons modelandje bombardeerden ter gelegenheid van het ELLE Fashion Now project: enkele maanden later vinden de ontwerpen van onze landgenote hun weg naar de begerenswaardige dressing van niemand minder dan Bella Hadid.

Het Amerikaanse topmodel werd het voorbije weekend gespot in verschillende looks van ontwerpster Leonneke Derksen, die haar FW18-collectie, Visitor gedoopt, baseerde op haar idee van een reiziger. Geen klassieke pendelaar daarentegen, wel een vrouw die zich net voor een lange vlucht nog vlug even gaat uitleven in een underground rave club. Wat dat geeft? Onder andere een tracksuit met gewaagde zijdetails én een "undeclared" grijze ruitenjurk. Hoe je ze stylet? Bella toont voor: 

Hebben? Je scoort Leo onder andere bij Renaissance en Step by Step in Antwerpen, ontdek hier de volledige lijst verkooppunten in België.