Fashion news: wat je vandaag moet weten

Gepubliceerd op 10 Februari 2014 door Isabelle Vander Heyde
Fashion news: wat je vandaag moet weten

fashion newsPharell Williams gaat de zeeën redden: we love him! Verder laat Posh Spice's iconische jurkje van zich spreken, net als Stephanie Seymour en haar iets té sexy familieplaatjes. 

Pharell Williams gaat groen. De ster, creatief directeur van het bedrijf Bionic Yarn, slaat de handen in elkaar met G-Star. Opzet? Een denimcollectie uit gerecycleerd materiaal –uit de zee opgevist afval, welteverstaan. Een mooie samenwerking waarvan de eerste resultaten vanaf augustus in de rekken ligt.

Verrassing! Eén van Victoria Beckhams meest bekende looks, het zwarte niemendalletje dat ze als Posh Spice droeg, is er nièt één met een design etiket. Lang werd aangenomen dat de creatie van Gucci was, maar dat blijkt allesbehalve waar te zijn. Beckham viste de jurk in het warenhuis Miss Selfridges uit de rekken, zo liet ze onlangs aan The Daily Telegraph weten. Na Carrie Bradshaws tutu, opnieuw een iconische look die uit de grabbelbak blijkt te komen!

Kleine rel in de Verenigde Staten. Supermodel Stephanie Seymour komt opnieuw in opspraak na een aangebrande shoot met haar eigen zonen in de hoofdrol. Vakantiefoto’s –waarop Seymour en zoon Peter al stoeiend uit het water komen- zorgden eerder al voor controverse, nu is een Harper’s Bazaar shoot aan zet. Peter en Harry die liefdevol de jarretelles van hun moeder dichtknopen? De meeste jongens zouden door de grond zakken, niet het geval in dit onconventionele gezinnetje dus.

Prabal Gurung laat de streaker die zijn show verstoorde niet aan zijn hart komen. Gisteren sprong een halfnaakte man op de catwalk tijdens Gurungs defilé op de New Yorkse modeweek, gehuld in rode kousen, een panterstring én een romantische kroontje. De designer zelf kon er klaarblijkelijk om lachen en liet zijn assistent een reeks kroontjes kopen die hij aan zijn gasten op de afterparty uitdeelde. Sportief.