Verrassing: Prison Bae maakt nu al zijn fashion week debuut

Gepubliceerd op 12 September 2017 door Isabelle Vander Heyde
Verrassing: Prison Bae maakt nu al zijn fashion week debuut

Het gaat hard voor de niet zo brave man met het ene blauwe oog! 

Modellenscouts zoeken tegenwoordig hun heil in mug shots. Nadat Jeremy "Hete Crimineel" Meeks enkele jaren geleden uit de politiedossiers van een obscuur Californisch commissariaat werd opgevist, maakte hij naam en faam als model -met een stunt op de catwalk van Philipp Plein als debuut. Vandaag reist de voormalige bajesklant de wereld rond en mag hij zich de verloofde van Topshop erfgename Chloe Green noemen. Ondertussen is er reeds een nieuw Assepoester verhaal aan de gang, deze keer met ene Mekhi Alante Lucky in de hoofdrol. De 20-jarige Amerikaan bracht in 2016 enkele maanden achter de tralies door wegens autodiefstal en roekeloos rijgedrag en ook zìjn mug shot kwam op het bureau van een modellenscout terecht. Na zijn vrijlating tekende hij een contract bij St. Claire Modeling en nog geen jaar later schittert hij op de catwalk van New York Fashion Week.

Het is Helmut Lang die de appetijtelijke jongeman -berucht om zijn heterochromie, oftewel twee verschillend gekleurde ogen- als eerste in zijn show inzette. Mekhi schitterde er in tuxedo dress -van diversiteit gesproken- en breidde zijn fashion network vrolijk verder uit op de afterparty's van Philipp Plein en voor het oog van streetstyle fotografen. Het fashion week debuut van "Prison Bae" -zoals het internet hem omdoopte? Dat zag er dus zo uit:

Iets zegt ons dat we zijn fascinerende blik de komende tijd nog vaak te zien krijgen! Nu maar hopen dat zijn roekeloze tijden achter hem liggen, niemand die in een agressieve chauffeur een goed rolmodel ziet.

Jeremy en Mekhi zijn trouwens niet de enige die met zo'n plotse beroemdheid werden geconfronteerd. Ook deze gewone stervelingen werden van de ene dag op de andere wereldberoemd door een plots toeval: wedden dat je de reden achter Pamela Andersons rise to fame nog niet kende?