Dit kinderdrankje krijgt een volwassen variant

Geüpdatet op 8 September 2017 door Jolien
Dit kinderdrankje krijgt een volwassen variant

Helemaal verzot op Capri Sun, maar voel je je er net iets te oud voor om dit te drinken? Dan drink je vanaf nu de volwassen variant mét alcohol!

Als kind kreeg je regelmatig een Capri Sun mee naar school die je tijdens de speeltijd in een recordtempo naar binnen werkte en zoog je aan het rietje totdat je zakje zo plat als een vijg was. Toch als je het rietje niet dwars door de verpakking heen duwde (want dan had je een probleem...). Sommigen hadden blijkbaar heimwee naar dit nostalgische gevoel en vonden het een topidee om een volwassen variant op de markt te brengen. En daar zijn wij het mee eens!

Electric Rosé smaakt zoet en licht én is verpakt in een prachtig Instagramwaardig zakje net zoals die Capri Sun uit de goede, oude tijd. De wit-roze verpakking is een streling voor het oog en wil je zo delen op al je social media kanalen! Wij hebben alvast zin in een vriendinnenuitstapje met enkele Electric Roseetjes op zak! (Geef toe, deze kan je onbeschaamd in het openbaar als tussendoortje drinken, niet?) Jammer genoeg is dit lekkere drankje nog niet te koop in België... Bij de volgende vallende ster wensen we dus allemaal dat deze geniale lekkernij naar ons land wordt overgevlogen! Deal!

Lees ook: Hotspot: Italië heeft een eigen wijnfontein