De liefde gaat door de koelkast

Geüpdatet op 8 Februari 2014 door Christin Ho
De liefde gaat door de koelkast

dating1

Wat vertelt je koelkast over jou? John Stonehill van checktheirfridge.com noemt zichzelf de koelkast dating expert. Jij stuurt een foto door van de inhoud van zijn of jouw Smeg, hij gaat na of je de geschikte persoon bent of hebt gevonden voor een date, relatie en huwelijk.

Mensen met rare gewoontes wil je liever niet tegenkomen, het was Stonehill zijn hobby om in zijn studententijd de koelkasten van zijn dates onder de loep te nemen. Een fles champagne en wijn, smaakmakers en de aanwezigheid van kaas waren indertijd voor hem de doorslaggevende voedingsbestanddelen om zijn vriendin ten huwelijk te vragen.

Voorbeeldje van een analyse door de koelkast goeroe:

datingDating materiaal: 7
De aanwezigheid van een grote zak met ijs wijst erop dat hij waarschijnlijk heel sociaal is. Gecombineerd met alcohol 's avonds, ijs als dessert en ontbijt 's morgens. Redenen genoeg om hem beter te leren kennen.

Trouwen: 7
Ik zie kwaliteiten die belangrijk zijn in een huwelijk. Hij weet waar hij mee bezig is, maar of hij zich kan settelen is moeilijk te bepalen omdat hij de handleiding van zijn koelkast nog niet heeft weggegooid.