Neem deel aan de ELLE x New Look Shopping Party!

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Commercieel team

Op zaterdag 23 september slaan New Look en het ELLE team de handen in elkaar om jou een uitzonderlijke shopping ervaring te geven. Het is dé gelegenheid om jouw garderobe in een volledig nieuw jasje te steken dit seizoen.

Kom en beleef een uniek fashion moment van 11u tot 18u in de New Look aan de Nieuwstraat in Brussel. Kom samen met je vrienden of familie en mis geen enkele van de exclusieve momenten die we voor jullie hebben klaar staan.

Wat staat er op het programma?

  • Wat wordt jou look van het nieuwe seizoen? Onze fashion director, Marie Guérin, staat je bij raad en daad bij voor de perfecte look!
  • Customize jouw favorite jeans gekocht bij New Look of je New Look totebag met pins van DOYOU Studio.
  • Neem deel aan de casting en laat je foto nemen met je nieuwe outfit. Daarna kiest de ELLE x New Look jury de winnaar. De winnaar wint een Shopping trip naar Londen voor 2 personen.
  • Hoe wandel je op hoge hakken? Volg een workshop met een coach die je leert hoe je de queen on stage wordt.

Alle activiteiten spelen zich af onder de ritmes van onze DJ! De gelegenheid om samen met je vrienden een fashionable dag te beleven. Wil jij graag een goodie bag met eindeloos veel verrassingen? Schrijf je dan nu in op het Facebook evenement! De eerste 250 lezeressen ontvangen een mooi cadeau aan de kassa.

Info: 23 september van 11u tot 18u in de New Look op de Nieuwstraat in Brussel.