Balmain gaat betaalbare lippenstiften ontwerpen

Geüpdatet op 20 June 2019 door Laure Vandendaele
Balmain gaat betaalbare lippenstiften ontwerpen

Olivier Rousteing, creatief directeur van Balmain Paris, introduceert zijn eigenzinnige, sexy visie op schoonheid in een lippenstiftencollectie voor L’Oréal Paris.

Ontwerper en hoofd van het Balmain Army Olivier Rousteing vertaalt zijn rauwe creativiteit, die hij ook gebruikte om het modehuis Balmain te moderniseren, naar zijn eerste beautycollectie ooit. De Balmain-look, die een combinatie is van haute couture en betaalbare schoonheid, bereikt nu ook een nieuw publiek dankzij de meest populaire lipstick ter wereld, Color Riche. Hiervan gaat om de 3 seconden wel ergens ter wereld een exemplaar over de toonbank.

"L’Oréal Paris en Balmain delen eenzelfde sterke visie op vrouwelijkheid en hebben hetzelfde doel: vrouwen aanmoedigen en verschillende manieren aanreiken om zichzelf uit te drukken. Ik ben verheugd om dit idee dankzij deze samenwerking voor elke vrouw ter wereld waar te kunnen maken", zegt Rousteing.
De 31-jarige Fransman stopte de cultlippenstift Color Riche in drie verschillende verpakkingen en ontwikkelde in totaal twaalf uiteenlopende kleuren. Bekijk ze hier allemaal!

De L’Oréal Paris x Balmain Paris collectie is vanaf september 2017 in beperkte oplage verkrijgbaar bij Di.