Fashion news: wat je vandaag moet weten

Gepubliceerd op 6 Februari 2014 door Isabelle Vander Heyde
Fashion news: wat je vandaag moet weten

fashion newsWie is Topshops nieuwste partner? Wat ontwierp Charlotte Ronson? Welk lingeriemodel is zwanger? 

De nieuwste Topshopcollab is er eentje met Adidas. Een 20-delige ‘Topshop x Adidas’ collectie ligt vanaf 6 maart in de winkels en digitale rekken. Stijlgewijs belooft de samenwerking een mix van prestatiegerichte silhouetten en vrouwelijke afwerking te brengen.

Charlotte Ronson brilt voor Vogue Eyewear. De Britse It-girl ontwierp in samenwerking met de Council of Fashion Designers of America en het brillenlabel een urban chic lentecollectie, gebaseerd op actrice Eva Mendez- het vaste gezicht van het label. Het resultaat van de deze collab is vanaf april wereldwijd verkrijgbaar.

Babygeluk voor Doutzen Kroes. Het Nederlandse topmodel is zwanger van haar tweede kindje. Zij en haar man, deejay Sunnery James, warden in 2011 reeds ouders van een zoontje. Benieuwd of het sexy model, één van de vaste Victoria’s Secret Angels,  de beroemde lingerieshow dit jaar aan zich voorbij laat gaan.

Op schoonheid staat geen leeftijd, dat bewijst Estée Lauder. De cosmeticagigant bombardeert nineties heldin Stephanie Seymour tot nieuw gezicht. Seymour maakte deel uit van de originele supermodellen, maar kan tegenwoordig ondanks haar 45 lentes blijkbaar nog steeds de concurrentie met jongere collega’s aan.