Stéphanie’s top 10 nail art Instagram accounts

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Isabelle Vander Heyde
Stéphanie’s top 10 nail art Instagram accounts

img_nailartinstagramDroom je ook van kunst op je nagels, maar geen inspiratie voorhanden? Onze nail art experte Stéphanie zet haar 10 favoriete Instagram accounts op een rijtje: 

1/

1. @glam_elfi 

glamelfi1 glamelfi2

 

Elfi De Bruyn behoeft geen introductie meer. De Vlaamse blogster lanceerde enkele maanden geleden haar eigen boek, Happy Nails, en dat zegt genoeg over haar nail art talenten.

 

 

blog: www.glamatheart.com

2/

2. @kate_thenailista

thenailista

Op Kate's vrolijke account kan je het leven van haar kater in detail volgen, haar pogingen tot patisserie ervaren, maar vooral genieten van haar hyper originele nail art. Pluspuntje: ze lanceerde onlangs een 100% Belgische webshop, volledig in teken van de nobele kunst.

Blog: thenailistapost.com

3/

3. @wamnails

wamnailsIk was op slag verliefd: breng een studente geschiedenis in contact met nagellak en je krijgt deze pareltjes. Antieke griekse sculpturen of de Nymphéas van Monet op je nagels: welkom in het museum!

Blog: wamnails.com

4/

4. @becetongles

becetongles

 

Mijn steun en toeverlaat als het op materiaal aankomt. De beste nail art pennen en accessoires, maar ook een hoge dosis inspiratie en de nieuwste trends!

Blog: bec-et-ongles.com

5/

5. @pshiiit_polish

pshiiit1Nog eentje die haar eigen webshop opende. Camille staat voor mysterieuze nail art met een hoge dosis fantasie.

Blog: Pshiit.com

6/

6. @wahnails

wahnails1

Nail art royalty. Wah Nails is één van Europa's  beroemdste nail art bars, geleid door de Londense Sharmadean Reid. Haar waanzinnige creaties, maar ook enkele handige tuto's, verwelkomen je op haar Instagram account.

Blog: wah-nails.com

7/
7. @thenailcollective

thecollective

Nog eentje uit Londen: pop, trashy en fabulous!

 

8. @sophynails

sophynails

Sophy Robson geniet als nail art experte internationale faam. Catwalks, Hollywood en grote billboards zijn haar niet onbekend, maar toch blijft ze met dezelfde verliefde toewijding haar Instagram account met fijne plaatjes voeden. Met dank.

Blog: sophyrobson.com

9/

9. @blogenbeaute

blogenbeaute

 

Blogster Pauline houdt van glitters en heldere kleuren, goed voor ware humeurboosters.

Blog: blogenbeaute

10/

10. @mpnails

mpnails

 

De New Yorkse Madeline Poole staat voor geometrische en kleurrijke creaties. Ook zij bracht reeds haar eigen boek, Nails Nails Nails!, uit.

Blog: mpnails.com