Serieus, Kate Middleton schrijft een boek

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Isabelle Vander Heyde
Serieus, Kate Middleton schrijft een boek

kate middletonPippa zal van pure woede haar Vanity Fairs columns in brand hebben gestoken: grote zus Kate steekt haar wééral de loef af, met een eigen boek deze keer! 

Ze had de prins, de koninklijke garderobe én de occasionele tiara al, maar dat bleek niet voldoende te zijn voor Kate Middleton. De royal gaat haar kleine zusje achterna en waagt zich aan het schrijversbestaan. Waar Pippa het met een maandelijkse column –en een geflopt boek waar niemand het over mag hebben- moet stellen, komt Kate zomaar eventjes met een eigen boek op de proppen. Nu ja, het voorwoord ervan…

Wat de eerste pennenvrucht van de hertogin zal inhouden? Ze werkte mee aan een boek over de avonturen van pilotenvrouwen. In Living in the Slipstream: Life as a RAF Wife getuigen verschillende vrouwen over het leven als wederhelft van Britse gevechtspiloten. Volgens het persbericht schets het boek “authentieke portretten over het leven van die vrouwen, de manier waarop ze constant moeten verhuizen en hun hele bestaan in teken van het leger staat.” Ook belooft het bericht komische anekdotes over “koninklijke bezoeken die in het honderd lopen”. Drie maal raden wie voor dat laatste verantwoordelijk is.

Iets zegt ons toch dat Kate’s leventje niet helemaal in de lijn van de overige RAF vrouwtjes ligt…