Bekijk hier alle foto’s van de ELLE Tennis Cup 2017

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door ELLE België
Bekijk hier alle foto’s van de ELLE Tennis Cup 2017

Op vrijdag 4 augustus vond onze jaarlijkse ELLE Tennis Cup - de grand slam van de Belgische modeliefhebbers - plaats in de Royal Zoute Tennis Club in Knokke. 

Een honderdtal sportieve lezeressen werden tijdens deze onvergetelijke dag getrakteerd op een ELLE T-shirt en een goodiebag vol producten van Louis Widmer, Lillet en Tao. Het was een dubbelspel van verfrissende drankjes van Starbucks, Somersby, Tao en Bionina met heerlijke, healthy versnaperingen van Le Pain Quotidien. Na de strafste backhands en de meeste technische forehands konden de deelneemsters tussen twee games door even wat kennis opdoen over de perfecte haarbehandeling bij Kérastase, want iedereen wil toch fabulous op het tennisveld staan. De tennisers konden zich vervolgens van hun beste kant laten zien in de photobooth van ELLE & Volkswagen Caddy Maxi.

Breakpoint. De winnaars kregen tijdens de prijsuitreiking producten van Louis Widmer, Baobab, Kérastase, The Bloomery, Exit, Gris Blanc, Le Tanneur en Champagne Taittinger. En hoe deze zonnige dag beter afsluiten dan te genieten van een aperitief van Lillet. We kunnen wel spreken van een golden set! Ook volgend jaar wordt het weer een sportieve dag vol verassingen, tot dan?