Bevestigd: dit is de releasedatum van Rihanna’s Fenty Beauty lijn

Gepubliceerd op 7 Augustus 2017 door Isabelle Vander Heyde
Bevestigd: dit is de releasedatum van Rihanna’s Fenty Beauty lijn

Haal je meest flashy markeerstift boven en schrap alvast deze datum in je agenda!

Na de gekte rond Kim Kardashians KKW Beauty lijn, krijgen we opnieuw een spectaculaire cosmeticastunt voorgeschoteld. Hier komt Fenty Beauty!

Er lijkt geen einde te komen aan Rihanna's succes. Nadat ze zich vakkundig een weg naar de opperste regionen van de muziek- en modewereld werkte, richt ze haar pijlen op de beautysector. En als ze dat doet, doet ze het ook meteen goed: de 29-jarige wereldster tekende een dik jaar geleden een miljoenendeal met LVMH, het luxeconcern achter modehuizen als Louis Vuitton en Givenchy. De inzet? Een eigen cosmeticalijn die een uitgebreid gamma make-up, van lippenstift via foundations tot mascara, zal aanbieden. Die laatste werd Fenty Beauty by Rihanna gedoopt en iets zegt ons dat er niet al te veel nude en basic looks aan te pas zullen komen...

De ster liet haar fans een jaar lang wachten op het resultaat, maar verlost ons bij deze éindelijk uit ons lijden: het voorbije weekend gaf ze de -vanaf nu magische- datum van 8 september 2017 aan als officiële lanceringsdag van haar nieuwe beauty baby. Het aftellen is begonnen!

Bevestigd: dit is de releasedatum van Rihanna's Fenty Beauty lijn - 1

Rihanna werkte eerder samen met MAC Cosmetics, met wie ze enkele capsulecollecties uitbracht. Ook was ze even het gezicht van de Viva Glam campagne van het huis. Daarnaast bracht ze reeds enkele parfums onder haar naam uit en was ze het gezicht van Diors Secret Garden geur. Met Fenty Beauty werkt ze voor het eerst zelfstandig een volledige beautylijn uit.