Cyclix: verplicht fietsen om Netflix te streamen

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Elise
Cyclix: verplicht fietsen om Netflix te streamen

Couch potatoes zijn bij deze gewaarschuwd, Netflix bingen is binnenkort niet langer de uitgelezen manier om rustig te ontspannen voor de televisie. Nee, je zal je in het zweet moeten werken als je je favo series wil blijven volgen. 

Tenminste, als je de Cycflix installeert. Deze koersfiets geeft enkel beeld weer zolang jij aan het trappen bent.  "Getting lean while you stream", klinkt het bij de uitvinder uit Dublin.

De Ierse computer nerd - het systeem vergt een technologische vermogen om u tegen te zeggen- ontwikkelde een computerprogramma dat je hometrainer koppelt aan je televisie en je verplicht om te sporten tijdens het TV-kijken. Het werkt als volgt: je stelt een bepaald doel in (één uur lang tegen 15km/uur bijvoorbeeld). Fiets je te traag, verschijnt er een waarschuwingsteken. Haal je het tempo na het signaal nog steeds niet? Dan wordt de televisie simpelweg stopgezet. Iets voor jou?

 

https://youtu.be/-nc0irLB-iY

Pssst, er zijn ook andere oefeningen om al Netflixend fit te worden. Wat dacht je van deze oefeningen voor perfecte ronde billen of een fijne wespentaille?