Fashion news: wat je vandaag moet weten

Geüpdatet op 7 Februari 2014 door Isabelle Vander Heyde
Fashion news: wat je vandaag moet weten

fashion newsAlexa Chung doet het met MyTheresa. To do deze week: het Salon du Chocolat en de Affordable Art Fair in Brussel. 

Alexa Chung zet haar digitale aanhang even ter beschikking van MyTheresa.com. De Britse it-girl zal tijdens de New Yorkse modeweek als social media guest editor van de luxe webshop fungeren. Klanten zullen meegenieten van Chungs hoogtepunten in de Big Apple, van sterrenfeestjes tot exclusieve shows. Een echte deler, die Alexa…

Tragisch nieuws uit New York. Begin deze week kondigden we het vetrek van Cathy Horyn bij The New York Times aan. De beroemde modecriticus trok zich terug om meer tijd met haar zieke partner, Arthur Ortenberg, door te brengen. Diezelfde overleed maandagavond echter aan de gevolgen van een longontsteking. De 87-jarige Ortenberg raakte bekend als oprichter van het sportswear bedrijf Liz Clairborne en zette zich z’n hele leven in voor diverse wildlife conservatieprojecten.

Vrijdag gaat de Affordable Art Fair in Brussel voor de zesde keer op rij van start, een beurs om nieuw en gevestigd kunsttalent aan het grote publiek voor te stellen. Je kan er werken bewonderen en kopen van meer dan 600 kunstenaars en 90 gallerijen, Prijzen variëren tussen 50€ en 5000€. De uitgelezen kans om je van dichtbij voor kunst te gaan interesseren! Klik hier voor meer info.

Opgelet chocoholics! Morgen vindt in het Brusselse Tour & Taxis de allereerste Belgische editie van het Salon du Chocolat plaats. Verwacht je aan kookdemonstraties, patisserie workshops, conferenties en tentoonstellingen –allen overgoten met een cacao sausje. Voor de gelegenheid creëerde het beroemde Magnum eveneens de Magnum Pleasure Bar, waar je je droomijsje kan samenstellen. Eentje voor de smulpapen, klik hier voor meer info.