Whitney Port bevallen van eerste kindje

Geüpdatet op 15 Februari 2019 door Laure Vandendaele
Whitney Port bevallen van eerste kindje

Een nieuwe The Hills baby is een feit! Dan is het nu nog enkel wachten op de baby van Heidi Montag en de cast van 'The Hills 2.0' is compleet.

Amper een maand nadat The Hills-collegaatje Lauren Conrad een zoontje op de wereld zette, schonk ook Whitney Port een paar dagen geleden het leven aan een baby boy. Het jongetje kreeg de eigenzinnige naam 'Sonny Sanford' mee en is nu al de oogappel van zijn 32-jarige moeder.  "Ik ben helemaal geobsedeerd door hem", schrijft de voormalige modeontwerpster op haar site. "Het voelt een beetje zoals het speelgoed krijgen waar je als kind zo hevig naar verlangde. Maar in tegenstelling tot een speelgoedje zal ik hem nooit beu geraken." Gelukkig maar, want aan zo'n baby zit je nu eenmaal voor een tijdje vast.

Sonny is het eerste kindje voor Whitney Port en Timmy Rosenman met wie ze in 2015 in het huwelijksbootje stapte. In februari kondigde Port haar zwangerschap aan. Fans van de blondine konden de ups en downs van Whitney's zwangerschap volgen in een reeks openhartige vlogs ('I love my baby, but I hate my pregnany') die ze via haar website deelde. Zo liet het vriendinnetje van Conrad onder meer weten dat ze seks tijdens de zwangerschap oversloeg. "Ik voel me niet lekker in mijn lichaam met die bolle buik. Het lukt me niet om in de stemming te komen." Laten we voor de kersverse papa hopen dat het er tussen flesjes geven en pampers verversen wel nog eens van komt.

Bekijk hier de eerste foto's van de baby!