Fashion news: wat je vandaag moet weten

Gepubliceerd op 4 Februari 2014 door Isabelle Vander Heyde
Fashion news: wat je vandaag moet weten

fashion newsOpwarming van de groten der aarde: ijskoningin Anna Wintour zou smelten! Ontdek hier voor wie...

The Diversity Coalition, een groep modellen en mode-insiders die vorig jaar nog het tekort aan diversiteit op de catwalk aankaartte, is tevreden. Op basis van de shows van september 2013 merkten ze een opvallende verbetering: steeds meer gekleurde modellen worden gecast voor grote shows. Concreet betekent dit dat modehuizen deze keer, aan de vooravond van de modeweken, geen boze tirade krijgen opgestuurd. Wel krijgen ze een waarschuwing in de bus, “opdat deze trend ook blijvend is,” aldus voorzitster Bethann Hardison aan WWD.

Cameron Diaz vervoegt het rijtje beroemdheden met een eigen schoenenlijn. Dat deed ze in samenwerking met het Amerikaanse accessoirelabel Pour La Victoire, een label waaraan ze naar eigen zeggen “eindelijk een eigen identiteit gaf”. Sterren die naast hun schoenen lopen, ze worden steeds talrijker…

Wordt Ryan Gosling vader? Volgens hardnekkige geruchten zou zijn kersverse ex, Eva Mendez, zwanger zijn van haar eerste kindje. Geruchten die de kop opstaken nadat de actrice op een vliegveld weigerde door een bodyscan te lopen wegens haar “zwangerschap”. Meteen krijgt Gosling de rol van toevallige vader toegewezen, benieuwd of deze roddel nog een staartje krijgt.

Ook Kim Kardashian vormt naar goede gewoonte de spil van heel wat speculaties. Als het aan het Amerikaanse magazine Jezebel ligt, zal de brunette in 2014 wel degelijk op de felbegeerde cover van Vogue US prijken. Sterker nog, de shoot zou reeds achter de rug zijn. Heeft de realitykoningin dan toch eindelijk ijskoningin Anna Wintour warm weten te krijgen? Wordt vervolgd!