Hilarisch: zo rekent Rihanna af met body shamers

Gepubliceerd op 31 Juli 2017 door Elise
Hilarisch: zo rekent Rihanna af met body shamers

De keerzijde van het sterrendom: de wereld volgt je op de voet. Dat heeft ook Rihanna geweten. De popster kwam wat kilootjes aan en enkele onflatterende foto's later was zij het mikpunt van body shaming. 

De popster heeft een nieuw lief, geniet van een welverdiende vakantie, alles gaat goed, alleen zijn haar fans niet laks over haar nieuwe look. Ze werd staalhard de grond in geboord en werd overladen met gemene commentaar.

Gelukkig heeft de 29-zangeres een fanbase om u tegen te zeggen. Eén Insta fanclub postte een filmpje van Riri die Cheetos en Pringles koopt in een supermarktje. De filmende vriendin geeft commentaar op de ongezonde snack keuze maar de andere vriendin Melissa Forde komt tussen en zegt: "Stop judging her!!!"

Te dik?

Het fan account schrijft bij het filmpje: "Aan iedereen die Rob (Rihanna's echte naam is Robin nvrd.) dik noemt, Melissa heeft een antwoord klaar voor jou!  #mindyourown #eatallyouwant @badgalriri I got you like Melissa.”

Een teder gebaar. En of dat nog niet genoeg is reageerde Rihanna zélf ook spottend op de post: "Noemde iemand mij te dik dan?". De drie schaterlach emoji's die op haar zinnetje volgden, laten duidelijk zien dat het haar niets kan schelen wat de rest van de wereld van haar denkt.

Wij zijn nog altijd van mening dat ze er stralend uitziet, oordeel zelf: