Hot or not: mannen met vachtjes

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Isabelle Vander Heyde
Hot or not: mannen met vachtjes

vachtjeEen beetje zangvogel zet tegenwoordig zijn zachte kant in de verf met het nodige (hopelijk namaak-) bont.

Kanye, Harry, John en co: ze zijn, in navolging van sterren als Mick jager, niet vies van een goede portie pluis. Ook de designers besloten dit seizoen onze mannelijke vrienden van een vachtje te voorzien: menig catwalk toonde ons keurig ingeduffelde mannen.

Ontdek hier de beroemde mannen mét vachtje en oordeel: hot or not?

1/
Kanye West

Onze vriend Ye behoeft geen introductie meer: hij is rapper, vader, koning van de wereld en draagt een bontje. En het kan hem niets schelen wat je ervan denkt. En dat laat hij graag horen in een tirade of twee. 2 1

2/
Mick Jagger

Mascara, knellende broeken en een bontjas: Mick Jagger en zijn vrienden gingen in hun gloriedagen maar al te graag graaien in de garderobes van hun modellenliefjes. 3

3/
Rod Stewart

"Wat Mick kan, kan ik beter" moet hij gedacht hebben… 4

4/
Harry Styles

Tieners verafgoden hem, maar zolang Harry Styles de ultieme rocksterstatus niet heeft bereikt, moet hij het braafjes op een pluizige kraag of twee houden.

5 6

5/
John Lennon

Lennon, streetstyle ster avant la lettre! 7

6/

John Mayer

Mispak je niet aan zijn aaibare looks: deze meedogenloze knuffelbeer brak reeds tal van beroemde harten. 8

7/
Russel Crowe, aka  "Maximus Decimus Meridius, commander of the Armies of the North, General of the Felix Legions and loyal servant to the TRUE emperor, Marcus Aurelius."

Gooi een beetje ijzerwinkel en een stel brede schouders in de strijd en wat ons betreft maakt de look aanspraak op het etiket "hot".

9

 

 

11