Angelina Jolie laat zich over het eerst uit over haar scheiding met Brad Pitt

Gepubliceerd op 27 Juli 2017 door Laure Vandendaele
Angelina Jolie laat zich over het eerst uit over haar scheiding met Brad Pitt

Angelina Jolie heeft voor het eerst sinds de scheiding uitgelaten over de breuk met Brad Pitt. In een interview met het Amerikaanse maandblad Vanity Fair praat de actrice over haar nieuwe leven als alleenstaande moeder, nieuwe filmprojecten en angstaanjagende gezichtsverlamming.

Bijna een jaar nadat het huwelijk tussen Hollywoods gouden koppel op de klippen liep, praat actrice Angelina Jolie voor het eerst over haar breuk met Brad Pitt. In het septembernummer van het Amerikaanse maandblad vertelt de 42-jarige Jolie hoe ze haar leven eindelijk terug op de rails heeft gekregen. Een proces dat heel wat maanden in beslag nam. "Het ging heel erg slecht. Al wilde ik dat woord niet gebruiken. Laten we zeggen dat het allemaal heel erg moeilijk werd", zegt ze over de periode voorafgaand aan de breuk.

Hectische levensstijl

Geruchten dat de hectische levensstijl en het vele reizen die het gezin ondernam Brad Pitt uiteindelijk te veel werden, drukt de Tomb Raider-ster de kop in. "Er was helemaal niets verkeerd met onze manier van leven. Dankzij dit leven krijgen onze kinderen heel wat geweldige kansen. Onze zes kinderen zijn standvastig, verstandig en kennen de wereld. Ik ben enorm fier op hen".

Gezichtsverlamming

In het interview geeft Angelina echter wel te kennen dat de breuk diep op haar heeft ingehakt en bijgevolg voor gezondheidsproblemen zorgde. Zo leed ze aan Bell's Palsy, een verlamming van het aangezicht ten gevolge van een beschadigde zenuw. Vele acupunctuursessies zorgden er uiteindelijk voor dat Jolie weer de oude werd. Ook extra grijze haren en een droge huid schrijft ze toe aan de tumultueuze periode. "We komen nu eindelijk allemaal weer een beetje op adem. En we doen allemaal heel hard ons best ons gezin te helen."

Interieurprobleem

Het herstel, zowel voor Jolie als voor de zes kinderen,  is ingezet. Het gezin woont sinds een maand in een nieuwe villa in Los Angeles, waar ze zo'n 25 miljoen dollar voor neertelde. Enkel de  inrichting van het riante optrekje, blijkt een probleem. "Die nam Brad altijd voor zijn rekening."