Kim en Kanye verwachten derde kindje

Gepubliceerd op 27 Juli 2017 door Elise
Kim en Kanye verwachten derde kindje

In januari 2018 krijgen North en Saint er een broertje of zusje bij. De draagmoeder - een vrouw van eind de twintig uit San Diego - is uitgerekend voor begin volgend jaar, meldt US Weekly.  

Kim en Kanye hebben er nooit een geheim van gemaakt een groot gezin te willen. Na complicaties bij haar twee eerdere zwangerschappen werd Kim sterk afgeraden om nog eens zwanger te worden. De realityster heeft namelijk een "diep ingegroeide moederkoek" waardoor een derde zwangerschap teveel risico's zou inhouden.

Money

Het hoeft niet te verbazen dat er een hallucinant bedrag tegenover het draagmoederschap staat. De jonge vrouw kreeg een voorschot van 60.000 euro en daarbovenop krijgt ze elke maand een luttele 3.800 euro toegestuurd. Een tweeling of meerling zou een bonus betekenen van 4.200 euro extra per kind, weet US Weekly.

Eisen

Daar tegenover staan wel enkele vereisten. Geen alcohol, drugs of sigaretten en enkele voedingsvoorschriften: rauwe vis of vlees, geen koemelk. Bijzonder gewoontjes, toch?

P.S. Wist je dat onze Rode Duivel Thibaut Courtois date met de beste vriendin van Kim? Wij hopen op een "Keeping up with the Courtois"-uitzending.