Dit is de oorzaak van Biebers geannuleerde tournee

Gepubliceerd op 25 Juli 2017 door Elise
Dit is de oorzaak van Biebers geannuleerde tournee
Hartverscheurend nieuws: popidool Justin Bieber heeft de overgebleven data van zijn Purpose Tour officieel geannuleerd. Na maar liefst 150 optredens over zes werelddelen houdt de zanger het voor gezien. De overgebleven 14 concerten gaan niet door, tickets worden terugbetaald. 
Op zijn Faceboopagina bedankt Bieber zijn fans: "Ik hou van jullie, jullie zijn fantastisch, sorry voor iedereen zich teleurgesteld is of zich bedrogen voelt, dat was echt niet mijn bedoeling".

China

Eerder dit weekend circuleerde het nieuws dat de Canadese zanger niet meer welkom was in China wegens "slechte manieren". De Chinese autoriteiten weigeren Justin in het land omdat hij al te vaak in aanraking kwam met de politie. Zou dat de spreekwoordelijke druppel zijn geweest?

Californië

De gecommuniceerde reden luidt echter dat de optredens geannuleerd zijn omwille van onvoorziene omstandigheden. "He's just over it", klinkt het volgens showbizz website TMZ. Vrij vertaald: Biebs heeft er genoeg van. Meteen na het nieuws bekend raakte, werd hij gespot op Santa Monica Beach, Californië, waar hij de paparazzi verklapte dat zijn toekomstplannen bestaan uit "rusten, relaxatie en fietsen".

Audreyana

Rumour has it dat Bieber misschien ook wel wat vrije tijd wil investeren in zijn nieuwe crush? Misschien wil hij wel een ring om de vinger van Audreyana Michelle schuiven, gezien hij zo snel mogelijk te willen trouwen!
We get why, kijk mee: