Vier feest met de ELLE Summer Tour in alle uithoeken van België!

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door ELLE België
Vier feest met de ELLE Summer Tour in alle uithoeken van België!

Deze zomer reist de ELLE Summer Tour opnieuw doorheen het hele land. Namen, Luik, Gent, Leuven en Antwerpen staan allemaal op het lijstje. Sinds 11 juli is het ELLE team op pad om hun lezeressen een onvergetelijke avond te bezorgen in hun eigen stad. Op het programma: cocktails, make-overs en wedstrijden. Kortom: alle ingrediënten voor een heerlijke avond in het allerbeste gezelschap: dat van je vrienden én van de ELLE-redactie. 

Laat je bij aankomst onder handen nemen door de deskundigen van Lancôme en Dyson. Geniet vervolgens van een verfrissende zomercocktail van Lillet. Voor de Bobettes onder ons en de liefhebbers van iets fris, stellen Tao, Spa en Starbucks hun nieuwigheden van de zomer voor.

De ELLE Summer Tour is hét evenement van de zomer; een uniek moment dat één keer per jaar plaatsvindt en waarbij de lezeressen en de ELLE-redactie worden samengebracht. Als toppunt maak je bovendien kans op een voucher van 200€ bij Sweet Lemons, dé rijzende ster van de mode. En alsof dat nog niet genoeg is, geeft Renault heel de zomer lang exclusieve en unieke geschenken weg ...

Een moment om te delen en om België te ontdekken, samen met het ELLE team dat je op sleeptouw neemt. Mis het niet!