EINDELIJK: dit is de trouwjurk van Miranda Kerr

Gepubliceerd op 17 Juli 2017 door Elise
EINDELIJK: dit is de trouwjurk van Miranda Kerr

Twee maanden naar haar huwelijk - dat zich in het opperste geheim voltrok - geeft topmodel Miranda Kerr eindelijk beelden vrij van haar trouwjurk. En die is op zijn zachtst gezegd... volumineus. 

Ze liet het gewaad op maat maken door de creatieve directeur van Dior Maria Grazia Chiuri, het hoofdaccessoire (letterlijk en figuurlijk) werd ontworpen door hoedenmaker Stephen Jones. 

Om alvast een tipje van de sluier op te lichten: de stijl van de jurk doet wel heel fel denken aan de stijl van het Amerikaanse icoon Grace Kelly en de jurk die zij droeg toen ze in 1956 in het huwelijksbootje stapte met Prins Reinier van Monaco.

EINDELIJK: dit is de trouwjurk van Miranda Kerr - 1
©Getty

Zowel Kerr als haar kersverse hubbie Snapchat-oprichter Evan Spiegel waren in de wolken van het kleed. Wij hadden eerlijk gezegd iets minder klassiek (lees: meer bohemian) verwacht van het voormalig Victoria's Secret model. "Terwijl ik vroeger over een iets wildere garderobe beschikte, is mijn stijl in deze periode van mijn leven meer ingetogen.

"Mijn grootste inspiratiebronnen zijn altijd Grace, Audrey Hepburn en mijn grootmoeder geweest. Zij deelden een soort van "effortless chic" houding: een klassieke broek, een witte blouse, een sjaaltje en een paar hakken.", aldus Miranda.

Kijk mee:

De gesloten, barokke jurk is verre van de huidige trouwtrend die we gewoon zijn. Tegenwoordig kiezen bruidjes in spe vaak voor een iets doorzichtiger, lichter exemplaar...