Make-up for dummies: fingertip eyeliner

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Laure Vandendaele
Make-up for dummies: fingertip eyeliner

De fingertip eyeliner is dé ideale tool voor make-up dummies.

We houden van een mooie eyelinerlook maar we weten ook dat het met eyeliner wel eens grondig mis kan gaan. De ene dag trek je twee prachtige boogjes en een kundige 'flick', de andere dag zorgt gooit een bevend handje roet in het eten en wat zwarte vegen op je gezicht. Om dat probleem de wereld uit te helpen ontwikkelde Sephora een compacte fingertip eyeliner die je - zoals je al kan vermoeden - met je vingertoppen aanbrengt.

fingertip eyeliner sephora make-up

Hoe dan precies? Simpel, door het dopje met het vilten penseeltje over je vinger te schuiven. Dit eenvoudige maar revolutionaire design (hun woorden) zorgt voor extra controle waardoor je snel en precies met de eyeliner kan tekenen.

Make-up for dummies: fingertip eyeliner - 3

Werkt het? Zowel de eyelinerexperten als - noobs op de redactie slaagden er wonderwel in om een keurig eyelinerlijntje boven de wimperrand te tekenen. Omdat je met dit type eyeliner dichter bij je oog zit, is het makkelijk om gecontroleerd te werken. Dankzij het compacte formaat is deze eyeliner bovendien perfect om mee te nemen op vakantie. Wij zijn fan!

De fingertip eyeliner van Sephora is verkrijgbaar in vijf verschillende tinten en kost 6,95 euro. Online te bestellen via sephora.fr