Volg het ELLE team door de wijngaarden van de Elzas

Geüpdatet op 7 Oktober 2017 door Elise
Volg het ELLE team door de wijngaarden van de Elzas

Van zaterdag 8 tot dinsdag 11 juli neemt het ELLE Team je mee op sleeptouw door de idyllische wijnstreek van de Elzas. 

Beschouw jij jezelf als volleerd sommelier of eerder als amateur-proever? Maakt niet uit. Het programma dat de ELLE-redactie gaat volgen, is geschikt voor elke wijnneus. Vier dagen lang brengen we live verslag om jullie op de hoogte te houden van onze activiteiten in Noordoost-Frankrijk. Zò gedetailleerd zelfs, dat je les Vins d'Alsace bijna kan proeven.

Zo'n programma vraagt natuurlijk om een al even stijlvol transportmiddel. We vetrekken zaterdagochtend om 8h stipt aan boord... van de gloednieuwe Porsche Panamera!

vins-dalsace-wijn-elle-team-hotspots-frankrijk
Let's take a ride!

Het programma

alsace2

  • Afspraak met de diVINes d'Alsace, een organisatie van vrouwelijke wijnkenners die wijnmakers, wijnhandelaars en sommeliers samenbrengen. Kortom, gemotiveerde en geëngageerde vrouwen die les vins d'Alsace met hart en ziel steunen.
  • Pâtisserie kookles waarbij we macarons leren maken én de juiste wijn leren kiezen om de serveren met desserts... Het beste van twee werelden, toch?
  • Op bezoek bij ongewone hotels (teaser: op dag 2 slapen we een beetje dichter bij de sterren...) en gastronomische topadressen.
  • Door weidse wijngaarden fietsen met enkele deskundigen.
  • Tal van andere verrassende avonturen die we nog niet verklappen, maar die je live kan volgen op Instagram en Facebook.

Tot zaterdag!