Gelekt: dit zijn de echte namen van Beyoncés tweeling

Gepubliceerd op 3 Juli 2017 door Isabelle Vander Heyde
Gelekt: dit zijn de echte namen van Beyoncés tweeling

De namen van de Beyoncé Twins zijn gelekt en neen, die zijn niét Bea en Shawn! 

Het aanhoudende gerucht dat Beyoncé's nieuwe spruiten Shawn en Bea zouden gaan heten, is definitief van tafel geveegd. De roddelwebsite TMZ denkt de ware namen van de tweeling te hebben achterhaald, en dit door een onvoorzichtigheid in kamp Carter. JayZ en Beyoncé hebben immers de reputatie hun namen en die van hun kroost te patenteren -je weet maar nooit welke parfum-, kleding- of beautydeal eruit te slaan valt. Dat is reeds van kracht voor hun eigen voornamen, maar voor Blue Ivy ligt het moeilijker. Het koppel probeert al jaren een handelsmerk op die naam te bemachtigen, maar blijkbaar was iemand anders hen voor en daardoor blijft die zaak maar aanmodderen. Eau de Blue Ivy zit er dus niet aan te komen, maar voor haar tweeling laat 's werelds meest beroemde koppel niets aan het toeval over.

Hun gezamenlijke bedrijf heeft immers meteen op 26 juni, de dag dat Beyoncé en haar tweeling het ziekenhuis verlieten, twee patenten aangevraagd voor "Sir" en "Rumi"! Een actie die weinig twijfel overlaat wat de namen van hun nieuwe zoon en dochter betreft.

Waar de namen vandaan komen? Rumi zou een ode zijn aan een gelijknamige 13de-eeuwse Perzische poëet, waar Sir een vaak gebruikte referentie in diens werk is. Beyoncé maakte nooit een geheim van haar liefde voor poëzie, dus deze hypothese is best geloofwaardig.

Ontdek hier alle details die we verder nog kennen over de Beyoncé tweeling.