Alles wat je moet weten over Rihanna’s nieuwe vriend Hassan Jameel

Geüpdatet op 20 juni 2019 door Isabelle
Alles wat je moet weten over Rihanna’s nieuwe vriend Hassan Jameel

Rihanna -of liever: de roddelpers- dropte woensdag een bommetje door expliciete foto’s van de zangeres in de armen van een mysterie man te publiceren. Prompt ontplofte Twitter en ging de wereld onder de hashtags #RihannaHasAManParty en #Rihannasman druk op zoek naar de identiteit van haar nieuwe vlam. Die is bij deze gevonden: een zekere Hassan Jameel is de gelukkige en hij is niet van de minsten. Dit moet je weten over dé nieuwe celeb romance:

1/

1. Hassan is een steenrijke, Arabische zakenman.

Rihanna_hassan_jameel_nieuwe_vriend_ibiza_arabische_zakenman_

De 29-jarige komt uit de onmetelijke rijke familie achter Abdul Latif Jameel, het concern dat onder ander Toyota in het Midden-Oosten verdeelt. Voorlopig heeft zijn vader er nog de touwtjes stevig in handen, maar straks erft de nieuwe Mr. Rihanna het volledige bedrijf. In afwachting daarvan moet hij het stellen met het “postje” van deputy president en vice-chairman van Abdul Latif Jameel Domestic, een zijtak van het concern. Rihanna moet hoe dan ook niet vrezen voor een gold digger, de familie staat te boek als nummer 12 op Forbes’ lijst van allerrijkste Arabieren ter wereld.

https://youtu.be/jecRP-FqDk8 

2/

2. De twee zijn al bijna zes maanden aan het daten.

Rihanna_hassan_jameel_nieuwe_vriend_ibiza_arabische_zakenman_4

Volgens de feministische blog Jezebel fungeert Hassan al sinds een half jaar Rihanna’s bijslaap. Ze leerden elkaar rond de jaarwisseling kennen en genoten sindsdien van snoepreisjes -en vooral van elkaar- op de Malediven, Japan en nu dus ook Ibiza. Officieel vormen ze een stel sinds januari, maar beiden wilden het nieuws niet met de buitenwereld delen, kwestie van in alle rust te zien waar de relatie heen zou gaan…

3/

3. Het is héél serieus!

Rihanna_hassan_jameel_nieuwe_vriend_ibiza_arabische_zakenman_5

Conclusie van die zes discrete maanden? Het is dikke liefde! Verschillende vrienden van het koppel lieten in de Britse media lekken dat het heel serieus wordt tussen Rihanna en Hassan. Ze zouden niet meer van elkaars zijde wijken en elkaars families al uitgebreid ontmoet hebben. Bij de minste vrije dag springt de popster op het vliegtuig naar Groot-Brittannië om bij haar zakenman te zijn. Ze zou haar vrienden al verteld hebben dat het deze keer écht serieus is en ze halsoverkop verliefd is. Dat laatste blijkt alvast uit de stomende beelden die van het koppel zijn gelekt.

4/

4. Hij heeft een beroemde (en potentieel gevaarlijke) ex.

Rihanna_hassan_jameel_nieuwe_vriend_ibiza_arabische_zakenman_3

Volgens kwatongen zou Hassan de oorzaak achter de vete tussen Rihanna en niemand minder dan Naomi Campell zijn. De man mag zich dan wel discreet opstellen, hij is duidelijk niet vies van beroemd vrouwelijk schoons en papte vorig jaar op het Britse Summer Time festival aan met het legendarische topmodel. Die flirt bleek geen lang leven beschoren en de explosieve Naomi zou het niet pikken dat Rihanna nu wél weet te scoren waar zij een blauwtje liep. Ze zou ook al sinds het begin op de hoogte zijn van de geheime relatie en ontvolgde haar rivale in maart op Instagram -wat sterrentaal is voor “ik wens je de vergetelheid in”. Sindsdien laat ze geregeld bitsige opmerkingen over de Caribische zangeres vallen in interviews, atwch. Hassan van zijn kant moet dan weer een indrukwekkend lijstje beroemde Rihanna exen verwerken. Onder meer Leonardo DiCaprio, Drake, Travis Scott, NBA ster Matt Kemp en Chris Brown gingen hem voor.

5/

5. Hij is een hoge piet in de voetbalwereld

Rihanna_hassan_jameel_nieuwe_vriend_ibiza_arabische_zakenman_2

Hassans familie is dol op voetbal en zelfs eigenaar van een volledige liga, de Jameel League, in Saoudi-Arabië. Dat belooft voor het WK 2018!

(Beeld: @RihannaNews)