Victoria Beckham maakt documentaire over carrière

Geüpdatet op 3 April 2019 door Laure Vandendaele
Victoria Beckham maakt documentaire over carrière

victoriabeckhamskype

Victoria Beckham liet haar doen en laten - in de modewereld -  vijf jaar lang filmen. Een eerste fragment uit 'Five Years - The Victoria Beckham Fashion Story' staat nu online.

Vandaag de dag behoort Victoria Beckham tot de bekendste ontwerpers ter wereld, showt ze haar collecties tijdens de modeweek van New York en wordt haar eigen stijl door de pers geanalyseerd en door de ketens gekopieerd.  Je zou het bijna vergeten dat er een tijd was wanneer Victoria Beckham een paria in de modewereld was. Zo weigerde het front row volkje na haar allereerste defilé zelfs te applaudiseren. Maar Victoria werkte naarstig verder en liet non-believers links liggen. In een periode van amper vijf jaar bouwde de voetballersvrouw een mode-imperium uit en zette zich definitief op de kaart als modeontwerpster.

Skype volgde de moeder van vier gedurende de reis van Spice Girl naar topdesigner. De volledige documentaire 'Five Years - The Victoria Beckham Fashion Story' is binnenkort de bekijken via collaboration.skype.com. Bekijk hier alvast een korte preview.