Huidverzorginstips van Christy Turlington

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Laure Vandendaele
Huidverzorginstips van Christy Turlington

Tribeca Film's Special New York Screening Of "The Fitzgerald Family Christmas"

 

Hoe komt Christy Turlington aan haar stralende huid? Goede genen? Dat moet wel. Of zit haar nieuwe job er voor iets tussen?

Christy Turlington is immers de nieuwbakken ambassadrice van  huidverzorgingssupplementenmerk Imedeen. De huid voeden doe je immers ook van binnenuit. Door gezond te eten, voldoende water te drinken en vanaf je 30ste verjaardag dagelijks twee tabletten van Imedeen (Derma One - € 44,00 voor een kuur van één maand) te slikken. Hiervan is wetenschappelijk bewezen dat ze fijne lijntjes en rimpels verminderen, de huid helpen stralen door de diepe huidlagen, waar zelfs de duurste crèmes niet bij kunnen, te voeden.

Christy zelf zweert bij het Time Perfection programma van Imedeen en noemt de supplementen een van haar best bewaarde geheimen voor een mooie en jonger uitziende huid.`

“Het is voor mij heel belangrijk om mijn huid in perfecte staat te houden, niet alleen als model,maar als vrouw die elke dag aan veel eisen moet voldoen en vele rollen moet vervullen. Het is nu meer dan ooit belangrijk dat ik mezelf op elke mogelijke manier verzorg om mijn gezondheid en welzijn te onderhouden. Het verzorgen van mijn huid van binnenuit is net zo
belangrijk als de zorg voor de buitenkant en ik kan op IMEDEEN rekenen voor een diepe voeding, daar waar het van het grootste belang is.”, aldus het topmodel.

LEES OOK: Het zit vanbinnen